WEBINAR Gratuit BIA: Concedii medicale – noutăți legislative

concedii medicale

Din 1 august 2021 au intrat în vigoare o serie de modificări legislative privind concediile medicale. Astfel concediul și indemnizația de carantină se suportă acum pentru o perioadă mai mică decât cea prevăzută inițial, din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, în cazul în care se instituie măsura carantinei la întoarcerea pe teritoriul României. Termenele de depunere a a cererilor pentru restituirea indemnizaţiilor de concedii medicale, care se suportă din bugetul FNUASS, au fost modificate, la fel și termenele de remediere a cauzelor de respingere şi de depunere a cererilor de restituire însoţite de documentele justificative.

Echipa de Payroll BIA te invită la un webinar gratuit în care va prezenta principalele noutăți legislative privind acordarea concediilor medicale.

Îți vom răspunde la următoarele întrebări despre concedii medicale:

  • Care este modul corect de acordare a concediilor medicale?
  • Ce modificări trebuie realizate în dosarele de recuperare a sumelor de la FNUASS?
  •  În ce situații cererile de restituire înregistrate la casele de asigurări de sănătate pot fi respinse?

Când: Joi, 19 August 2021, în intervalul 11.00 – 12.00

Unde: Platforma ZOOM (vei primi pe e-mail link de conectare)

Webinarul va fi moderat de către George Georgescu, HR Business Development Manager, iar subiectele din agendă vor fi abordate de echipa de consultanți BIA – experți în legislația muncii, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu:

Formular inscriere

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.