Asistenta Imigrare

Asistenta imigrarePerspectiva schimbarii locului de munca si a tarii de resedinta este una luata in calcul din ce in ce mai frecvent, de tot mai multe persoane. Granitele nu mai stau in calea evolutiei personale si profesionale, iar Romania a devenit pentru mii de cetateni straini a doua casa.

Tocmai de aceea facem mai usoara integrarea si adaptarea angajatilor straini in tara noastra, in cadrul companiei angajatoare, ii asistam si ii pregatim pentru aceasta experienta de business, informandu-i. Astfel, am adaugat celorlalte servicii din aria resurselor umane pe care BIA HR le ofera si cele de asistenta imigrare.

Scrie-ne la biaoffice@bia.ro sau contactează-ne la telefon: +40.372.132.431 / +40.21.319.35.82


De ce ati avea nevoie de servicii de asistenta imigrare

Echipa noastra de consultanti se asigura ca partenerii care ne aleg vor detine toate „must have-urile” unui nou inceput de succes. Specialistii BIA ofera solutii avantajoase pentru obtinerea documentelor necesare oricarui cetatean strain pentru sederea legala si desfasurarea de activitati pe teritoriul tarii noastre. Serviciile noastre sunt menite sa faciliteze integrarea si sunt destinate inclusiv membrilor familiilor cetatenilor straini relocati in tara noastra.

Know how-ul pe care l-am acumulat in anii de experienta in domeniu ne ajuta sa reducem timpul de analiza initiala si evaluare a documentatiei. Orice partener care apeleaza la serviciile noastre va fi informat inca de la inceput cu privire la optiunile pe care un cetatean strain le are ca sa obtina dreptul de sedere temporara sau definitiva in Romania.

Partenerii nostri vor beneficia de urmatoarele activitati, odata cu preluarea de catre BIA a serviciilor de asistenta pentru imigrare:

  • Analizarea si evaluarea initiala a documentatiei pentru a stabili care este tipul de viza potrivit;
  • Asistenta in vederea obtinerii vizei de munca, a vizei de studii ori a vizei de afaceri;
  • Analizarea nevoilor specifice de imigrare a membrilor familiei pe care expatii angajati pe teritoriul Romaniei vor sa ii relocheze impreuna cu ei;
  • Suport pentru obtinerea resedintei permanente;
  • Oferirea de consultanta pentru situatii precum calatorii planificate in afara Romaniei;
  • Asistenta in vederea obtinerii certificatelor de inregistrare pentru cetatenii UE/SEE/Confederatia Elvetiana, respectiv a cartilor de rezidenta pentru membrii lor de familie;
  • Suport pentru mentinerea relatiilor cu institutiile de resort.

Confidentialitatea, un principiu de la care nu ne abatem niciodata

Suntem de parere ca, prin confidentialitatea pe care o garantam celor care aleg sa colaboreze cu noi, am reusit sa ne impunem ca profesionisti in domeniul in care operam. Intrucat suntem constienti ca partenerii pot schimba informatii confidentiale in timpul derularii proiectelor, fiecare parte isi asuma faptul ca nu va distribui informatiile pe care le primeste unor terti. Aceasta practica ne garanteaza ca circulatia informatiei se va limita la partile care sunt implicate direct in contract.

Scrie-ne la biaoffice@bia.ro sau contactează-ne la telefon: +40.372.132.431 / +40.21.319.35.82

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.