WEBINAR GRATUIT: Angajarea locală a cetățenilor Non – UE (lucrători permanenți)

angajare cetateni NON-UE

Piața muncii îți revine dupa criza provocată de pandemie. Multe dintre proiectele puse în așteptare anul trecut au fost reluate anul acesta și mulți dintre oamenii rămași fără un loc de muncă s-au angajat sau și-au reluat activitatea în statele UE. În acest context, întâmpini dificultăți în a găsi în țară oamenii potriviți pentru echipa ta? Soluția stă în angajarea cetățenilor Non-UE, dar înainte de a lua decizia este important să te documentezi.

Participă la webinar-ul susținut de Ioana Dobre, Consultancy Manager BIA HR, pentru a afla pașii necesari pentru angajare cetateni Non–UE. Vei primi răspunsuri la întrebările:

 1. Care este regimul contravențional pentru angajatorii care nu notifică IGI (Inspectoratul General pentru Imigrări) cu privire la angajarea străinilor exceptași de la avizul de muncă?
 2. Care sunt etapele angajării locale, ca lucratori permanenți, a cetățenilor non-UE?
 3. Care sunt motivele pentru care procesul de angajare locală a cetățenilor non-UE consumă atât de mult timp?

Câteva dintre subiectele abordate în cadrul webinarului despre angajare cetateni NON-UE:

 • Documentația și termenele legale de soluționare a cererilor pentru permisul de ședere.
 • Obligațiile de notificare a IGI pe care le au atât cetățenii străini, cât și angajatorii care lucrează cu persoane exceptate de la procedura avizului de muncă.
 • Drepturile și obligațiile angajatorilor vis-a vis de raporturile de muncă încheiate cu străini.

Pune în agenda webinarul despre angajare cetateni NON-UE:

Când: vineri, 13 august 2021, ora 10.00.

Unde: Online (vei primi linkul de conectare pe email)

Cui se adresează: persoanelor din cadrul departamentului de resurse umane care sunt implicate direct în angajarea personalului.

Costuri: gratuit

Formular inscriere

   

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.