Webinar gratuit – Cum să creezi o imagine pozitivă despre tine

imagine

Te-ai gândit că ai doar câteva secunde pentru a arăta că ești un candidat relevant pentru jobul la care ai aplicat? Cele mai recente studii realizate de TheLeaders.com arată că recrutorii scanează un CV în 7,4 secunde. Iar într-un mediu cu stimuli constanți veniți în special din partea tehnologiei, atenția, dar și puterea de concentrare a oamenilor scade tot mai mult. Prima impresie contează și este atât de puternică încât, chiar dacă ulterior este contrazisă, tot nu se va schimba, arată un studiu realizat de Universitatea de Toronto. Primele 15-20 de cuvinte sunt definitorii pentru ca recrutorul să-și facă o impresie despre tine. Și este important ca această impresie să fie una pozitivă.

Echipa BIA HR te invită la Webinar-ul Cum să creezi o imagine pozitivă despre tine, în cadrul căruia vom răspunde la întrebările:

  • Cum redactez un CV atractiv, care să corespundă cerințelor jobului și așteptărilor recrutorilor? Ce informații sunt apreciate de recrutori? Ce informații ar trebui să eviți? Cum ar trebui să arate CV-ul din punct de vedere estetic?
  • Scrisoarea de intenție mai este de actualitate? Pentru ce joburi este indicat să o redactezi? Ce trebuie să conțină o scrisoare de intenție?
  • Cum să-mi pun în valoare profilul de LinkedIn astfel încât să-mi deschidă noi oportunități în carieră?

Când: Miercuri, 18 August 2021, ora 10.00

Unde: Platforma ZOOM (vei primi pe e-mail link de conectare)

Webinarul va fi moderat de către George Georgescu, HR Business Development Manager, iar subiectele din agendă vor fi abordate de echipa de recrutori BIA HR:

 

Formular inscriere

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.