Referinte

Opinia partenerilor nostri si experienta pe care acestia o au in cadrul proiectelor de colaborare desfasurate cu specialistii BIA sunt foarte importante pentru noi. Suntem mandri ca ne-ati mandatat cu increderea dumneavoastra si consideram ca testimonialele care urmeaza vorbesc de la sine.

C&A - client BIA HR

BIA este furnizorul nostru de consultanta pe relatii de munca, administrare de personal si salarizare de la intrarea pe piata a C&A in Romania, respectiv septembrie 2008.

 

Ne leaga de BIA in primul rand ajutorul profesionist pe care ni l-au acordat in dificultatile inerente inceputurilor.

 

Continuarea parteneriatului nostru este urmare fireasca a profesionalismului, proactivitatii, dedicatiei, implicarii active in gasirea solutiilor adecvate pentru aplicarea aspectelor nu tocmai transparente ale unei legislatii in continua schimbare.

 

Putem spune ca nu am avut pe parcursul colaborarii noastre nicio clipa sentimentul ca oamenii care se ocupa de administrarea si calculul salarial nu fac parte efectiv din echipa C&A.
Mai mult, suntem convinsi ca experienta cumulata a profesionistilor de la BIA este un avantaj de care nu poti beneficia avand doi sau mai multi oameni in interior care sa se ocupe de administrare de personal si salarizare.

 

Siguranta faptului ca vom fi preveniti asupra oricarei modificari legislative legate de relatiile de munca, ca documentele de personal intocmite si modalitatea de calcul a salariilor este mereu conforma cu aceste modificari legislative este un alt aspect pentru care consideram parteneriatul cu BIA salutar.

 

Avand in vedere aspectele mentionate mai sus, recomandam calduros BIA ca un partener de incredere.

Toyota, client BIA HR

Incepand din 2011, BIA este furnizorul de servicii de salarizare si administrare de personal al firmelor Toyota Romania si Inchcape Motors. La aceste servicii s-au adaugat pe parcursul colaborarii noastre si cele de recrutare si leasing de personal, BIA devenind astfel furnizorul nostru principal de servicii integrate in domeniul resurselor umane.

 

In toti anii de colaborare, echipa BIA ne-a oferit in mod constant servicii de inalta calitate. Am apreciat in mod deosebit flexibilitatea cu care au raspuns tuturor nevoilor noastre si adaptarea rapida la cerintele specifice firmelor din grupul nostru.

 

Intr-un mediu in care legislatia muncii este supusa unor schimbari rapide, echipa BIA ne-a tinut intotdeauna la curent cu noutatile si a asigurat respectarea tuturor cerintelor legale pentru activitatea de salarizare si leasing de personal.

 

De asemeni, BIA ne-a asigurat o selectie riguroasa a candidatilor pe care i-am recrutat atat pentru posturi de middle si top management, cat si pentru pozitii de executie, facand astfel posibila o integrare rapida a noilor nostri angajati.

 

Colaborarea noastra cu BIA a fost excelenta din toate punctele de vedere si din acest motiv ii recomand calduros ca un furnizor de incredere pe piata servicillor de resurse umane.

Romgaz - client BIA HR

Consultantii BIA au derulat si finalizat cu succes procese de selectie si recrutare deschise pentru pozitii de middle management si specialisti in cadrul SNGN ROMGAZ SA, facand posibila si integrarea rapida a noilor angajati in cadrul companiei.

 

Colaborarea noastra cu BIA este foarte buna din toate punctele de vedere si din acest motiv ii recomandam calduros ca fiind un furnizor de incredere pentru derularea serviciilor de selectie si recrutare.

Ubisoft - Client BIA HRColaborarea directa cu ofiterii payroll BIA este de fiecare data foarte eficienta si de o calitate remarcabila, acestia dovedind profunde si consistente competente profesionale, actionand dinamic si optim.

 

BIA este un partener de incredere, capabil sa asigure suportul si avand toate competentele necesare in domeniul pe care il reprezinta.

UTI Grup - client BIA HRBIA s-a dovedit a fi un partener de incredere, raspunzand prompt cerintelor si exigentelor grupului UTI, respectand termenele de livrare si cautand sa-si imbunatateasca permanent calitatea serviciilor, dovedind flexibilitate si profesionalism. Recomandam BIA, ca o companie orientata spre furnizarea de servicii de calitate si continua imbunatatire a acestora, precum si mentinerea unei adevarate relatii de parteneriat cu clientii sai.

Renania - client BIA HRRecomandam compania BIA ca fiind un partener serios, prompt, care isi indeplineste obligatiile contractuale la timp, oferind servicii de calitate la preturi competitive si cu atentie la aspectele sensibile ale activitatii desfasurate in aria de resurse umane.

 

Aceste concluzii au fost trase in urma derularii contractului de administrare de personal si salarizare pe parcursul a multor ani de colaborare intre societatile noastre, toate activitatile fiind indeplinite la termen, fara neclariti sau neconcordante, cu suport peste asteptari, coroborat cu implicarea inclusiv a unor resurse suplimentare pentru un livra la nivel exceptional.

 

Buna calitate a serviciilor, modul operativ si prompt de onorare a solicitarilor ne-a determinat sa alegem BIA ca partener de lunga durata. De asemenea, modul de colaborare intre societati este intotdeauna placut realizat.

Arctic client BIA HRTimpul de raspuns a fost intotdeauna satisfacator, iar comunicarea cu consultantul alocat este ideala – vine in preintampinarea situatiilor, cu solutii proactive, este prompta, profesionista, impecabila si friendly. BIA inseamna profesionalism, disponibilitate, amabilitate, proactivitate.

pladis - client BIA HR

Pentru gestionarea activitatii de resurse umane in Romania compania noastra a ales in 2007 colaborarea cu un furnizor extern de servicii. Proiectul de externalizare a fost realizat cu ajutorul firmei BIA care este si astazi furnizorul acestor servicii de resurse umane. ln toti acesti ani de colaborare BIA a demonstrat profesionalism, expertiza si punctualitate in livrarea serviciilor.

 

BIA este un bun furnizor de servicii de salarizare, administrare de personal si consultanta in domeniul resurselor umane. Specialistii firmei BIA sunt intotdeauna la curent cu orice modificare legislativa, putand astfel aborda cu usurinta cele mai complexe situatii privind salarizarea, fiscalitatea salariala, legislatia muncii si alte teme specifice managementului resurselor umane.

 

Recomandam pe aceasta cale firma BIA ca pe un partener de incredre in furnizarea de servicii de resurse umane cu care se poate stabili un parteneriat pe termen lung, asigurand continuitate si stabilitate in activitatea de gestionare a resurselor umane.

Euro Tyres - client BIA HRAm ales sa colaboram cu BIA ca furnizor de servicii de payroll datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate, a eficientei si a respectarii extrem de stricte a termenelor limita.

 

Totodata, prin profesionalismul angajatilor sai, BIA a oferit intotdeauna suportul necesar in vederea alegerii celor mai bune optiuni si conformarii la normele legale in vigoare. Tinem sa mentionam faptul ca, pe parcursul anilor de colaborare neintrerupta, nu a existat niciun episod in care sa fim nemultumiti.

 

Recomandam compania BIA ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciezm serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

Optiblu - Client BIA HRColaborarea cu BIA a inceput in 2005 cu furnizarea de servicii de salarizare si administrare de personal, la care s-au adaugat de-a lungul timpului, servicii de consultanta pe relatii de munca si recrutare. Am parcurs impreuna multe schimbari legislative si am pus in practica consecintele acestora.

 

Flexibilitatea consultantilor, implicarea si suportul permanent au fost elemente cheie ale parteneriatului nostru. De asemenea, in paralel cu dezvoltarea business-ului nostru, am implementat module ale platformei de calcul salarial si gestionare documente care sa vina in ajutorul angajatilor grupului Optiblu si a echipei de management.

 

Datorita calitatilor expuse mai sus, recomandam firma BIA pentru alte proiecte in domeniul serviciilor de payroll/administare de personal si consultanta pe relatii de munca.

Mediclim - client BIA HRCalitatea serviciilor BIA este una foarte buna, ca si comunicarea cu reprezentatii companiei. Profesionalismul, implicarea si intelegerea business-ului partenerului sunt cateva dintre plusurile BIA.

 

Recomandam cu incredere ca adevarati profesionisti in ceea ce priveste furnizarea de servicii HR.

Fresenius Medical Care - client BIA HRCaracterizam calitatea serviciilor oferite de BIA ca fiind una ireprosabila, in timp ce situatiile critice aparute au fost rezolvate intr-o maniera satisfacatoare, iar comunicarea cu reprezentantii este una foarte buna.

 

Apreciem in mod deosebit profesionalismul si dedicarea consultantului si recomandam cu caldura BIA ca furnizor de servicii HR.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.