Consultanta Resurse Umane

Consultanta HR - servicii HRBIA HR a obtinut rezultate remarcabile in cei peste 25 de ani de activitate, iar aceasta ne-a ajutat sa devenim parteneri de incredere in cadrul unor proiecte de Consultanta Resurse Umane. Strategiile dezvoltate si implementate pentru partenerii nostri presupun, printre altele, activitati precum:

  • Intocmirea Regulamentelor Interne pentru companii din diverse domenii, conform nevoilor partenerilor si prevederilor legilor in vigoare;
  • Asistenta in redactarea contractelor individuale de munca sau a unor clauze specifice;
  • Oferirea de suport privind desfasurarea cercetarilor disciplinare;
  • Asigurarea de asistenta in negocierea cu reprezentantii salariatilor;
  • Suport in vederea intocmirii organigramei organizatiei;
  • Analizarea posturilor din cadrul organizatiei si redactarea fiselor de post;
  • Asigurarea de suport partenerilor pentru interpretarea punctuala a unor acte normative sau pentru punerea in aplicare a acestora;
  • Intocmirea si distribuirea informarilor cu continut legislativ catre abonati.

Scrie-ne la biaoffice@bia.ro sau contactează-ne la telefon: +40.372.132.431 / +40.21.319.35.82


Strategia folosita in consultanta Resurse Umane: echipa dedicata si confidentialitate

Consultantii BIA HR desfasoara fiecare proiect nou dupa un plan agreat cu partenerul la semnarea contractului. Planul contine procedurile de lucru, termenele limita si responsabilitatile ce revin fiecarei parti.

Specialistii nostri au competente in diverse arii de activitate, astfel ca punem la dispozitia clientilor serviciile unui consilier juridic pe probleme de relatii de munca, ale unui specialist in recrutare si dezvoltare organizationala si/sau ale unui specialist in salarizare si administrare de personal.

Punem un mare accent pe confidentialitate si consideram ca parteneriatele presupun schimburi de informatii care nu trebuie facute publice. Tocmai de aceea tinem foarte mult ca informatiile pe care le impartasim sa ramana confidentiale si sa fie limitate la partile direct implicate in colaborarea contractuala.

Scrie-ne la biaoffice@bia.ro sau contactează-ne la telefon: +40.372.132.431 / +40.21.319.35.82