Tranzitie in Cariera

Tranzitie in carieraTransformarile din cadrul unei companii, fie schimbari radicale, fie unele care implică doar o parte din membrii organizatiei, pot avea impact puternic asupra imaginii companiei, respectiv asupra brandului de angajator. Gestionarea acestor situatii cruciale trebuie sa revina specialistilor.

Astfel, utilizarea unei strategii de tranzitie in cariera ii poate ajuta pe toti cei afectati de schimbare sa parcurga fara tensiuni majore transformarile organizationale.

Consultantii BIA ofera sprijin practic acelor angajati care urmeaza sa paraseasca o organizatie, prin intermediul programelor de tranzitie in cariera. In acest sens, ii ajutam sa treaca la urmatoarea etapa din cariera lor, ii ghidam sa aleaga calea optima si le oferim suport pentru incadrarea in noul climat profesional.

Printre partenerii BIA se numara companii de diferite dimensiuni, iar ceea ce ne propunem este sa le oferim acelor membri de care trebuie sa se desparta o tranzitie in cariera cat mai usoara, pastrand totodata si o imagine buna a companiei din care pleaca.

Printre activitatile pe care le intreprindem pentru a asigura un program de tranzitie in cariera eficient se numara:

  • Intalniri cu angajatii implicati in acest program, cu scopul de a stabili obiectivele, prioritatile si aspiratiile lor profesionale;
  • Oferirea de consiliere pentru angajati, in vederea identificarii de noi oportunitati profesionale si pregatirea unei strategii de marketing personal;
  • Suport in vederea alegerii companiilor tinta unde urmeaza sa fie trimise aplicatiile pentru angajare;
  • Consiliere privind accesarea de noi oportunitati profesionale, care sunt mai putin vizibile pe piata muncii;
  • Asistenta pentru integrarea in noua organizatie.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.