Recrutare de personal

Recrutare de personalDe mai bine de 25 de ani BIA este alaturi de organizatiile care isi propun sa se dezvolte, oferind solutii profesionale de recrutare. Specialistii nostri recruteaza si selecteaza personal pentru pozitii variate la nivel de experienta si responsabilitati si din domenii diverse.

Asadar, suntem pregatiti intotdeauna sa cautam si sa gasim pentru partenerii nostri atat candidati pentru pozitii de entry level, cat si profesionisti cu o experienta extinsa, pregatiti sa preia conducerea unei organizatii.

Externalizarea recrutarii, o optiune fireasca

Cererile de recrutare din perioadele aglomerate, cum ar fi momentul preluarii unui nou proiect, pot reprezenta o provocare majora, chiar si pentru companii care dispun de departamente interne de resurse umane.

Pe de-o parte, aducerea de noi specialisti in cadrul departamentului intern de recrutare poate fi costisitoare pentru organizatie, putand deveni chiar inutila, daca se stie ca nevoia de a face angajari nu va fi una constanta. Pe de alta parte, odata cu trecerea timpului, suprasolicitarea departamentului intern de HR se va dovedi a fi o strategie nu tocmai eficienta/eronata.

Mai mult, costurile necesare angajarii de specialisti in cadrul departamentului intern de recrutare isi dovedesc si ele ineficienta in timp, decizia externalizarii fiind de preferat din punct de vedere financiar. Stabilirea interviurilor si identificarea candidatilor face ca procesul de recrutare sa necesite foarte mult timp, ceea ce reprezinta inca un dezavantaj pentru companie.


De ce serviciile BIA?

Experienta ne-a dovedit ca o companie isi poate imbunatati imaginea in baza modului in care decurge procesul de recrutare de personal. Atunci cand acesta este lasat pe mainile profesionistilor, lucrurile vor merge ca la carte, candidatii vor primi un raspuns in timp rezonabil, iar impresia pe care o vor avea despre organizatie va fi una buna, indiferent de rezultatul procesului de recrutare.

Cu suportul specialistilor BIA, procesul de recrutare va capata atentia pe care o merita, iar candidatii vor fi tratati cu profesionalismul oferit in cadrul colaborarilor cu fiecare dintre partenerii nostri.

Baza de date de candidati, ampla si actualizata, precum si conexiunile pe care le detinem in calitate de agentie de recrutare aduc plus valoare procesului de cautare si reduc timpul alocat intregului demers.

Cand demaram procesul de recrutare si selectie de personal, definim mai intai profilul jobului, atributiile din fisa postului si cerintele echipei din care candidatul selectat ar urma sa faca parte. Ulterior, integram profilul jobului in cultura organizationala a companiei si definim strategia pe care o vom folosi pentru a cauta potentialii candidati. In acelasi timp, punem la punct si detaliile privind canalele prin intermediul carora candidatii vor fi atrasi in procesul de recrutare.

Specialistii nostri dezvolta si personalizeaza instrumente de testare si evaluare pentru candidati, dupa care le aplica in cazul persoanelor care se dovedesc a fi potrivite pentru a intra in concursul pentru ocuparea pozitiei deschise.

Ulterior, tot specialistii BIA sunt cei care prezinta candidatii selectati companiei angajatoare si tot acestia organizeaza si interviurile finale. La final, daca este necesar, putem oferi suport si in procesul de ofertare si negociere.

Ghidandu-ne dupa aceste principii, am recrutat de-a lungul anilor angajati pentru pozitii din domenii diferite si pentru companii care activeaza in industrii extrem de variate, iar dintre acestea le amintim pe cele care urmeaza:

 • Contabil senior – companie de consultanta fiscala si juridica;
 • QA Engineer Software Tester – companie din domeniul medical;
 • Database Administrator – companie din domeniul editorial;
 • Area Sales Manager – companie din domeniul opticii medicale;
 • Expeditor international – companie multinationala de transport;
 • HR Business Partner – companie din domeniul opticii medicale;
 • Sales Manager – companie multinationala din domeniul FMCG;
 • Coordonator schimb – companie multinationala din domeniul productiei;
 • Asistent comercial – companie multinationala din domeniul productiei;
 • Senior Brand Manager – companie multinationala din domeniul FMCG;
 • Area Sales Manager – companie din domeniul medical;
 • Specialist logistica import – export – companie multinatioonala din domeniul productiei;
 • Controlor financiar – grup de investitii;
 • Consilier juridic – companie de consultanta fiscala;
 • Specialist Marketing online – companie din domeniul productiei.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.