Studii de caz

Securitatea datelor si profesionalism pentru Printec Group Romania

Calculul salarial este un proces complex si care necesita o abordare profesionista, flexibila si integrata a fiecarei situatii din sfera salarizarii si a relatiilor de munca. Pana acum BIA HR a dovedit cunoasterea variatelor spete intalnite in relatiile de munca si ne dorim ca aceasta colaborare sa continue la fel de armonios.

Suport tactic pentru C&A in dezvoltarea capitalului uman

Externalizarea tactica a activitatilor de salarizare si administrare de personal catre profesionistii BIA HR a permis redistribuirea activitatilor repetitive, consumatoare de timp si resurse interne. Departamentul de resurse umane al C&A se concentreaza pe activitatile strategice orientate catre oamenii care contribuie la succesul companiei: atragerea, retentia si managementul talentelor C&A.

Partener de incredere pentru GTS Telecom

Zero erori de procesare, servicii de calitate si o echipa stabila de profesionisti care actioneaza rapid si anticipeaza impactul in care modificarile legislative iti pot influenta resursele umane si activitatea curenta a companiei. Este promisiunea pe care ne-o onoram zi de zi catre GTS Telecom de peste 4 ani. GTS Telecom se poate concentra asupra misiunii asumate de a sustine cu integritate afacerile clientilor sai si de a-i ajuta sa fie mai productivi, mai profitabili, asigurand integrare si consistenta business-ului lor.

Ingrediente de calitate pentru succesul ÜLKER ROMANIA

Stabilitatea si profesionalismul echipei de cont BIA HR au permis o abordare integrata, unitara si continua a situatiilor complexe privind salarizarea, fiscalitatea salariala si alte teme specifice administrarii resurselor umane. Asiguram “ingrediente de calitate pentru cuptorul” Ülker Romania inca de la inceputuri! “Daca aluatul e bun, prajitura creste si incanta lumea cu savoarea sa. Avem grija ca in “cuptorul” muncii noastre sa intre doar ingrediente de calitate. Avem astfel garantia ca renumele Ülker creste in fiecare zi. Aceasta este reteta noastra.“Ülker Romania.

Servicii de resurse umane potrivite filosofiei Toyota

Sa fii furnizor pentru Toyota inseamna sa intelegi si sa aderi la valorile care definesc “The Toyota Way”: imbunatatirea continua si respectul pentru oameni. Inseamna sa ai o viziune pe termen lung, sa intelegi ca procesele de lucru corecte vor genera rezultatele asteptate, sa adaugi valoare organizatiei prin dezvoltarea membrilor sai si sa lucrezi astfel incat sa sprijini invatarea organizationala prin continua imbunatatire a proceselor si prin dezvoltarea profesionala a oamenilor.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.