Învățare, evaluare, creativitate – Trei lucruri pe care să te concentrezi până scăpăm de coronavirus

S-au schimbat multe în săptămâna care a trecut și, așa e, pare că nimic nu va mai fi la fel, pentru multă vreme de-acum încolo. Dar marile schimbări aduc întotdeauna și mari oportunități. În articolul care urmează, explorăm împreună trei direcții pe care te poți concentra în această perioadă. consultanta hr coronavirus

Învățarea

Fie că vorbim de o firmă ai cărei angajați vor fi nevoiți să lucreze de acasă o perioadă mare de timp, fie că vorbim de organizatori de evenimente, cu toții se confruntă acum cu următoarea provocare. Să învețe să facă lucrurile altfel.

Fiecare echipă are propria rutină: programul de lucru, pauzele, ședințele sunt doar trei dintre elementele evidente care dau ritmul activității unei echipe. Micile obiceiuri ale fiecărui angajat: verificarea mesajelor, organizarea agendei, consultarea cu colegii etc. sunt acum în aer. Ai zice că rutina nu e benefică, dar ai avea doar pe jumătate dreptate. Uneori, rutina înseamnă o potecă bine întreținută și verificată, care-ți permite să avansezi repede și fără grijă către scopul urmărit. Știu, un timp ne va lipsi confortul propriilor obiceiuri de muncă.

E timpul să deschizi poteci noi și adevărul e că suntem într-unul dintre cele mai prielnice momente pentru asta.

Tehnologia e de partea ta:

  • Ai internet de mare viteză
  • Ai aplicații bine puse la punct care îți permit să treci în online mult din ceea ce se întâmplă într-un birou.

Techagainstcoronavirus.com te ajută să înțelegi mai repede și mai bine cum poți folosi aplicații precum Toggl, Zoom, Anydesk sau Discord ca să măsori timpul pe care-l aloci unui task. Sau să organizezi o ședință online, să te conectezi remote la alt sistem, să lucrezi în echipă.

Evaluarea priorităților

Când e nevoie să regândești tot procesul de muncă, începi să descoperi ce ai putea îmbunătăți.

  • Identifici activitățile absolut necesare bunei desfășurări a lucrurilor.
  • Identifici oamenii cu adevărat valoroși, care fac lucrurile să funcționeze prin creativitate, putere de adaptare, implicare sau disponibilitate
  • Regândești rolurile alocate în echipă. Știi deja – oricând ai nevoie de consultanță hr, ne găsești aici.
New business

Ne așteaptă o perioadă de restricții, așa că unele produse sau servicii nu-și vor mai găsi cumpărători. Dar jocul nu se oprește aici. Schimbarea pe care o trăim înseamnă că o parte din ceea ce am experimentat până acum se transformă.

Poate că e un moment bun să încerci un sector nou de activitate. Poate aveai deja în minte un produs nou pe care ai amânat să-l pui la punct și de care acum sau după ce trece pandemia chiar va fi nevoie.

Orice ai alege, vei avea nevoie de un partener de încredere și experimentat. Dacă nu ești sigur cum să abordezi mai bine schimbările care urmează, scrie-ne și ne sfătuim, ca să găsești cele mai bune variante pentru angajații și firma ta.

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.