Taxiul cu bomboane si emotia de a darui

Generozitatea nu are nevoie de momente speciale ca sa se concretizeze, ci doar de oameni deosebiti si energia lor. Fundatia Taxiul cu bomboane ne-a oferit ocazia de a fi parteneri in fapte bune, iar echipa BIA HR a raspuns pozitiv si cu entuziasm.

Taxiul cu bomboane

Echipa noastra a oferit carti, jucarii, haine, fructe si dulciuri copiilor care provin din familii nevoiase, iar Taxiul cu bomboane s-a ocupat, prin Cristian Roman si Georgiana Rusu, de strangerea si impartirea acestor daruri.

Taxiul cu bomboane si BIA HR

Sansa de a putea ajuta reprezinta cadoul pe care ni-l facem fiecare de Craciun. Si, de ce nu, inceputul pentru fapte bune, indiferent de perioada anului.

Afla mai multe despre Taxiul cu bomboane si cum te poti implica in faptele bune sustinute de fundatie de pe site sau de pe pagina lor de Facebook.

Te-ar mai putea interesa si:

Roundtable inedit BIA HR: seminar de nutritie

Un 23 August… altfel

In culise: viata unui consultant payroll

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.