Un 23 august… altfel

Echipa BIA HR porneste in recunoastere, la o degustare

Motivati sa cunoastem indeaproape modul de lucru din anumite industrii si sa intelegem mai bine domeniile in care activeaza clienti ai societatii, consultantii nostri au avut initiativa de a vizita o fabrica. Si ce ar putea fi mai potrivit pentru caniculara zi de 23 august decat o fabrica producatoare de bere?

Mereu dornici sa invatam lucruri noi si sa experimentam, am profitat ca este sfarsit de saptamana si am mers in vizita la fabrica de bere Tuborg, unde am fost primiti cu multa caldura… sufleteasca.

In acest cadru, ne-au fost prezentate organizatia, spiritul si filozofia din spatele brand-ului si am fost martorii intregului proces tehnologic din fabrica. Acesta aduce impreuna resursa umana si inteligenta artificiala prin roboti de ultima generatie, intr-un flux de productie si imbuteliere eficient si rapid.

Vom lasa la rece numeroasele informatii colectate si vom analiza, intr-un brainstorming, cum putem sa ne eficientizam propriile procese.

Intre timp, daca tot vorbeam despre resursa umana, iata cateva impresii:

La nevoie, o bere rece poate fi tratament pentru caldura. Voi consuma cu incredere produsele lor, m-au convins prin spatiile de lucru igienice si bine organizate. Am fost impresionata de procesul de fabricare si voi avea ce povesti celor trei nepotei.” (Doina Dinu)

Chiar daca nu sunt un mare fan al berii, mi-am dorit sa vad ciclul de productie si imbuteliere al acesteia. Am fost impresionat de fabrica Tuborg si de tehnologia inovatoare implementata, mai ales in contextul in care azi numarul fabricilor in Romania este in scadere.” (Cornel Anghel)

Vizita Tuborg

23 August – o noua experienta impreuna. Am asistat la o parte din procesul de fabricare a berii, a fost chiar interesant sa vedem… cum se face, eram asemenea unor copii curiosi adresand intrebari si privind.

Totodata, initiativa celor de la Tuborg de a forma tineri in Scoala Tehnica este exceptionala. Consider ca are efecte pozitive atat asupra fabricii, cat si asupra absolventilor care primesc aceasta sansa de a lucra si de a fi formati intr-o meserie.” (Andra Rotarici)

Am fost impresionata de fabrica Tuborg, nu auzi in fiecare zi cantecul a mii de sticle de bere ciocnindu-se unele de celelalte, in timp ce le urmaresti traseul pe benzi ca niste mini-autostrazi cum nu a vazut Romania de cand au cucerit romanii Dacia.

Urmarind firul automatizat al orzului – care este ametit cu apa si hamei in cazane de fermentare si tancuri de “linistire” a berii – pana la imbutelierea in sticle reciclate atent, am capatat incredere ca produsele lor sunt concepute cu simt de raspundere.

Mi-a placut mult viziunea companiei in retentia salariatilor, cat mai ales politica de CSR prin eforturile de a investi in educatia viitorilor specialisti.
” (Bianca Matei)BIA HR viziteaza fabrica de bere Tuborg
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.