Roundtable inedit BIA HR: seminar de nutritie

Stiinta nutritiei, raspuns la schimbarile moderne si la bolile cronice ale confortului si prospetitatii, devine baza pentru sanatate. Pentru ca noi, echipa BIA HR, suntem preocupati nu doar de propria performanta, ci si de propria sanatate si dezvoltare personala, am avut onoarea si placerea de a participa la seminarul “Alimentatia ca stil de viata” sustinut de doamna doctor nutritionist Ioana Mergeani.
Vicepresedinte al Asociatiei Nutritionistilor din Romania, Ioana Mergeani a fost invitata noastra miercuri, 18 septembrie, pentru a ne vorbi despre stiinta nutritiei si abordarea corecta in relatie cu alimentatia moderna.
Fiecare are o opinie legata de mancare, iar nutritia este un subiect de mare actualitate.
Temele de discutie abordate in cadrul seminarului s-au axat nu numai pe constientizare, ci si pe pasii concreti care pot fi facuti pentru un stil de viata alimentar sanatos:
  • Nutritia – importanta subiectului
  • Obiceiuri nutritionale sanatoase
  • Top 3 tendinte in nutritie in 2019
  • IN/ OUT ca obiceiuri de viata & nutritie in 2019
Seminar nutritie in cadrul BIA HR septembrie 2019
Impresiile colegilor nostri puncteaza cat de oportun a fost acest seminar:
Ii multumesc dnei doctor pentru ca m-a invatat masura. Obisnuim sa facem mult, sa dam mult, sa cerem mult. Si… uitam de masura. Doamna doctor vorbeste despre lucruri simple, normale si cu masura.” – Alina Buzata
Seminarul de nutritie nu mi-a schimbat pe moment obiceiurile nesanatoase, dar macar am devenit mai constienta de ele.” – Bianca Matei
A fost extrem de interesant, iar eu am ramas in minte cu: MODERATIE, ECHILIBRU SI VARIATIE!” – Mariana Vaida
Te-ar mai putea interesa si:
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.