BIA Talent Webinar: Cum sa creezi o imagine pozitiva despre tine

Vineri, 17 iulie, echipa de recrutare BIA HR a fost gazda primului webinar din seria BIA Talent. Aceasta prima intalnire online s-a adresat celor interesati sa afle mai mult despre cum pot crea o imagine pozitiva despre ei ca profesionisti in cautare de noi oportunitati.

Scrisoarea de intentie, CV-ul si profilul de LinkedIn sunt adevarate carti de vizita ale oricarui candidat. Scrise si editate corect, ele pot deschide usa spre pasul urmator – interviul. Alaturi de echipa de consultanti BIA HR, participantii au discutat despre cum pot folosi aceste documente in avantajul lor, au adresat intrebari si au analizat situatii si exemple concrete.

BIA Talent Webinar

„Ne-am bucurat sa putem impartasi din experienta noastra – atat din perspectiva de recrutori cat si din cea de candidati. Ca recrutor, fiecare dintre din noi parcurge saptamanal zeci daca nu sute de CV-uri si observam erorile frecvente – CV-uri scrise sau formatate neglijent, care reflecta experiente profesionale irelevante pentru postul pentru care candidatii aplica sau presarate cu formulari preluate din jargonul companiilor prin care au trecut. Inevitabil, imaginea pe care ne-o formam despre candidatul respectiv are de suferit.

HR Talent Webinar

Ne-am dorit ca acest prim eveniment din seria webinariilor BIA Talent sa inceapa un dialog cu cei interesati sa afle ultimele trenduri in redactarea unui CV, sa inteleaga importanta si relevanta unei scrisori de intentie intr-un proces de angajare, cum sa isi valorifice profilul de LinkedIn si cum sa se diferentieze de alti candidati etc. Ne-am bucurat de interesul participantilor pentru subiecte propuse si de varietatea intrebarilor adresate de acestia”, a povestit Cristina Scarlatescu, Manager Recrutare BIA HR.

HR WebinarSesiunea a fost moderata de George Georgescu, HR Business Development Manager si, alaturi de Cristina, au raspuns intrebarilor participantilor si Georgiana Mirica si Alexandra Ciobanu in calitate de Consultanti Recrutare BIA HR.

Cei interesati de temele abordate de Cristina pot gasi mai multe detalii in articolele noastre despre redactarea corecta a CV-ului sau a scrisorii de intentie dar si despre optimizarea profilului de LinkedIn.

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.