BIA HR, sub semnul performantei in Topul Firmelor din Bucuresti 2019

BIA HR in Topul Firmelor 2019Companiei BIA HR i-a fost recunoscuta si certificata performanta in afaceri si in acest an de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, in cea de-a XXVI-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti. BIA HR este inclusa in Top 2019 in sectiunea de servicii, ocupand locul 9 in randul celor mai performante firme.

Ceremonia de premiere a avut loc miercuri, 30 octombrie, incepand cu ora 18.30, in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental. La festivitatea de premiere, urmata de o cina de gala, au participat alaturi de manageri ai celor mai performante companii bucurestene, personalitati de prim-plan din spatiul economic, academic si diplomatic din Romania, membri ai Guvernului, reprezentanti ai administratiei locale si organizatiilor neguvernamentale – asociatii profesionale, camere de comert si organizatii patronale.

BIA HR in Topul firmelor din Bucuresti

Topul Firmelor din Bucuresti – editia 2019 premiaza firmele clasate pe primele 10 locuri, respectiv 7.134 firme din diferite sectoare de activitate: 1457 din industrie, 2472 din servicii, 1992 din comert, 241 din turism, 404 din cercetare-dezvoltare si high-tech, 141 din agricultura, silvicultura si pescuit si 427 din constructii. Potrivit metodologiei de top, dintre cele 131.412 de firme cu sediul social in Capitala, care au depus bilantul aferent anului 2018, au indeplinit criteriile de eligibilitate 49.433 firme”, se arata in comunicatul de presa publicat de Camera de Comert si Industrie Bucuresti.

Pentru stabilirea clasamentului final au fost luati in calcul indicatori precum cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat.

Te-ar mai putea interesa si:

Roundtable inedit BIA HR: seminar de nutritie

Oamenii din spatele serviciilor

HR practic: spete dezbatute la un nou Power Breakfast

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.