BIA HR se Alatura Retelei Solidaritatii MagicHELP

Impartasim cu bucurie ca am devenit partener al Asociatiei Magic, unul dintre cele mai cunoscute ONG-uri din Romania. De cinci ani, asociatia ofera sprijin pentru sute de familii cu copii grav bolnavi din România (cancer, diabet, boli renale, autism, sindrom Down etc.).

BIA HR MAGIC HELP

„Prin proiectul MagicHELP – Reteaua Solidaritatii, BIA HR va oferi servicii gratuite de indrumare in gasirea unui loc de munca adultilor cu studii medii sau superioare. Intelegem cat de dureros si de bulversant este sa te confrunti cu un astfel de diagnostic. Ingrijirile si atentia de care are nevoie un copil care trece printr-o boala grava ii pot pune pe parinti in situatii extreme. Multi dintre ei isi pierd sau sunt nevoiti sa renunte la locul de munca. Intr-un context in care nevoia de servicii medicale costisitoare este uriasa, acest lucru poate avea efecte devastatoare asupra unor familii deja extrem de incercate. Vom folosi toata expertiza echipei BIA HR pentru a fi alaturi de cei care au nevoie de acest tip de sprijin”, a spus Mariana Vaida, General Manager al BIA HR.

Astfel, devenind parte din Reteaua Solidaritatii MagicHelp, BIA HR s-a alaturat celor peste 220 de parteneri din toata tara care ofera sprijin familiilor ai caror copii au un diagnostic grav si urmeaza tratament un timp indelungat. Practic, beneficiarii proiectului au acces la o aplicatie mobila si pot accesa servicii precum mese, cazare, transport, recuperare medicala, servicii de coafura, servicii de consultanta legala, psihoterapie, service auto sau produse precum dulciuri, jucarii, papetarie, carti si mult altele.

Cei interesati sa devina parte din aceasta retea pot contacta Asociatia Magic folosind adresa de email partener@magichelp.ro.

Familiile care au nevoie de serviciile retelei se pot inscrie ca beneficiari pe pagina MagicHELP.ro

S-ar putea sa iti placa si:

Taxiul cu bomboane si emotia de a darui

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.