BIA HR 2020 Summer Experience la Final

In perioada iulie – octombrie 2020 am avut-o alaturi de noi pe Miriam Cazacu in cadrul initiativei HR SUMMER EXPERIENCE. Studenta in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Miriam a ales sa isi petreaca vara alaturi de membrii echipei de recrutare BIA HR. Acestia au impartasit din experienta lor si au vorbit despre ce presupune si cum se construieste o cariera in domeniul resurselor umane dar si despre fluxul de activitati din cadrul unui departament de recrutare al unei companii specializate de resurse umane.

„Credem cu tarie in importanta implicarii mediului privat in procesul educational al viitorilor profesionisti. Fara o legatura stransa intre elementele teoretice si cele practice nu cred ca putem vorbi despre o educatie de calitate care sa permita tinerilor o integrare rapida pe piata fortei de munca. Ne bucuram de fiecare data cand avem alaturi de noi tineri dornici sa invete. La randul nostru, ne straduim sa impartasim cat mai mult din cunostintele si experientele noastre cu ei. A fost o placere sa o avem alaturi de noi pe Miriam. Speram ca timpul petrecut cu noi sa ii foloseasca in pregatirea unei cariere de succes,” a impartasit Cristina Scarlatescu, Manager Recrutare BIA HR.

BIA HR internship

Participarea la astfel de programe de ii poate ajuta pe studenti sa inteleaga mai bine responsabilitatile job-ului pentru care se pregatesc dar si sa isi largeasca aria de interes interactionand si cu alte departamente din compania care ii gazduieste si sa castige mai multa incredere in fortele proprii. Pentru companii, avantajele imediate sunt legate atat de conturarea brandului de angajator in randul studentilor si tinerilor absolventi. Construirea unei retele de potentiali candidati cu care exista deja un istoric pozitiv de colaborare reprezinta un alt beneficiu.

“Toti specialistii au fost candva incepatori si acest gand m-a incurajat si m-a motivat sa indraznesc sa incerc o experienta de invatare intr-un departament de recrutare. BIA HR SUMMER EXPERIENCE a fost ocazia perfecta sa observ si sa ma implic in procese de recrutare sub indrumarea unei echipe de specialisti. Am descoperit oameni exceptionali, mereu gata sa ma incurajeze si sa impartaseasca din experiențele lor,” a povestit Miriam la finalul experientei sale.

Pentru cei interesati sa urmeze o cariera in HR, am creat si seria de articole Profil de Profesionist. Citeste povestile profesionistilor BIA HR si pe bia.ro/blog

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.