BIA HR IN TOPUL FIRMELOR DIN BUCURESTI 2020

Echipa BIA HR este onorata si bucuroasa sa se afle si anul acesta in Topul Firmelor din Bucuresti. In 2020, BIA HR se afla pe locul 8 in categoria “Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca” conform clasamentului Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB). Anuntul a fost facut in cadrul evenimentului online din 25 noiembrie – o festivitate de prezentare a premiilor si firmelor premiate urmata de un concert al Orchestrei de camera a Camerei bucurestene gazduit de Aula Carol I a Palatul CCIB.

Topul Firmelor din Bucuresti este rezultatul unui proces riguros de selectie bazat pe o metodologie complexa care ia in considerare criterii precum: cifra neta de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizării resurselor umane si a utilizarii capitalului angajat etc.

Suntem incantati de recunoasterea primita si onorati sa putem oferi, de peste 28 de ani, servicii de resurse umane de calitate. Prin pasiune, profesionalism si parteneriat, oferim celor peste 200 de clienti BIA HR sprijin in procese cheie de HR: executive search, asistenta imigrare, recrutare de personal, salarizare si administrare de personal, munca temporara si consultanta HR.

Daca vrei sa stii mai multe despre e BIA HR:

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.