Novo Nordisk, un nou partener de renume

BIA HR isi extinde portofoliul de clienti, oferind o parte din serviciile sale companiei farmaceutice Novo Nordisk. Noul client BIA HR, lider mondial in productia de insulina si de medicamente pentru tratarea diabetului, ne investeste cu incredere si opteaza pentru servicii de salarizare, administrare de personal si consultanta pe relatii de munca.

Compania Novo Nordisk a fost fondata in anul 1923, in Danemarca, la scurt timp de la descoperirea insulinei, si a devenit rapid lider mondial in tratamentul diabetului zaharat. Medicamentele Novo Nordisk ajung la bolnavii din peste 170 de tari din intreaga lume, iar numarul angajatilor la nivel mondial este de aproximativ 42.700, potrivit site-ului companiei.

Novo Nordisk este prezenta in Romania din 2005 si are 60 de angajati, iar din iulie 2018 alege calitatea si profesionalismul BIA HR pentru operatiunile de payroll, administrarea personal si consultanta in domeniul resurselor umane.

Te-ar mai putea interesa si:

Pole to Win Romania, clientul de payroll si administrare de personal al BIA HR

Employee Engagement versus Employee Satisfaction: Care este diferenta dintre cele doua

11 intrebari inteligente cu care sa impresionezi la interviul de angajare

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.