Despre egala insemnatate a florii si a fructului


Chiar daca este un blog de companie, iar notiunea de business a devenit astazi pentru multi drept categorie existentiala, am decis sa scriu despre precursorii “fructului”, oamenii din echipa BIA.

Relatia aceasta stransa intre oameni si companii, flori frumoase si fructe mi-a fost inspirata de spusele lui Musashi in Gorin No Sho. “Sa ne reamintim ca trebuie sa acordam mereu aceeasi insemnatate fructului, dar si florii.”

Facem parte si noi, cu toti din aceeasi categorie a oamenilor carora le place sa traiasca frumos: cu credinte, aspiratii, emotii si sentimente. Cu o multime de experiente de viata si profesionale pe care ne place sa le punem laolalta in lungul drum al devenirii noastre, dar si in crearea acelor lucruri valoroase pentru ceilalti oameni cu care lucram, pentru partenerii si candidatii nostri, pentru toti cei care au nevoie de o cale de rezolvare a unei probleme.
 
Lucram impreuna cu dorinta de a face pentru cei din jur tot ceea ce stim sa facem mai bine. Ii ajutam pe cei care au nevoie de expertiza si cunostintele noastre dobandite de-a lungul unei istorii de peste 20 de ani, ca si companie.
 
Am invatat din succese, dar si din greseli, pentru ca greseala este parte integranta a procesului uman de invatare. Partenerii nostri au inteles acest lucru si au apreciat faptul ca nu am evitat responsabilitatea scuzandu-ne la infinit. Au vazut ca am remediat in cel mai scurt timp posibil si ca ne pasa cu adevarat de modul in care ceea ce facem ii ajuta efectiv.
 
Ne bucura si suntem mandri de toate realizarile, ale noastre si ale celor care ne inconjoara. Incercam sa ne bucuram de timpul petrecut impreuna in diverse activitati comune. Suntem cu bune si, uneori, cu mai putin bune, un grup de oameni asemanatori, dar si diferiti.

Ne place sa contribuim la succesul celor din jurul nostru, iar rezultatele – “fructele” eforturilor noastre ne confirma ca suntem angajati pe drumul potrivit, iar acest lucru ne inspira sa fim mai buni!


Ne pare bine sa va cunoastem!
 

Laurentiu Lazar
Business Development Manager

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.