BIA HR, alaturi de tine, pentru o reusita profesionala! Distantarea sociala ne apropie!

“Sunt Iulia, am 34 de ani si am ramas fara job la inceputul lui martie. Am o fetita de 5 ani si un sot in somaj tehnic. Traiesc deja de 2 luni pe datorie. Imi caut de munca, insa fara vreun rezultat pana acum.”

“Sunt Stefan si am facut munci sezoniere in Spania. Dupa ce am ramas fara contract, am revenit in tara si, pe fondul starii de urgenta, nu am gasit nicio colaborare. Economiile sunt pe terminate si am ajuns sa traiesc din pensia tatalui meu.”

“Sunt Adrian si am lasat jobul dintr-o corporatie cu gandul sa pornesc o afacere pe cont propriu in turism. Pandemia mi-a doborat avantul si acum sunt in pozitia in care imi caut un loc de munca de mai bine de o luna, dar fara ca nimic sa se concretizeze.”

Acestea sunt cateva dintre mesajele care au ajuns la noi in agentie. Ce au in comun Iulia, Stefan si Adrian? Speranta…ca isi vor gasi acel loc de munca in care sa se faca utili si sa fie rasplatiti pentru eforturile lor.

Contextul actual generat de COVID 19 a avut un impact semnificativ atat asupra angajatorilor, cat si al angajatilor, in ambele cazuri fiind nevoie de o adaptare rapida la schimbare. Angajatii au resimtit o presiune uriasa in ultimele 2 luni, principalele motive fiind legate de masurile la care au fost nevoite sa decurga companiile: micsorari salariale sau reducerea programului de lucru, somaj tehnic sau restructurari.

In aceasta perioada, multe persoane au ramas fara loc de munca sau risca sa si-l piarda. Pe de alta parte, sunt si persoane care aspira catre un job mai bun. Poate mai mult ca oricand, acestea isi doresc un job care sa le aduca siguranta, ceea ce este de inteles, avand in vedere transformarea neasteptata prin care a trecut intreaga piata a muncii.

In zilele distantarii sociale, BIA HR se implica si vine in intampinarea celor care au nevoie de sprijin in gasirea unui loc de munca. Scrie-ne un mesaj la adresa recrutare@bia.ro si unul dintre consultantii in recrutare ai BIA HR te va contacta pentru a programa o sedinta gratuita de consultanta online. In cadrul sedintei, consultantul va analiza experienta si obiectivele profesionale, competentele  si abilitatile tale; de asemenea, iti vor fi oferite sfaturi pentru a te bucura curand de o reusita profesionala (oferire de feedback cu privire la CV, alegerea canalului potrivit pentru a aplica, cum sa te pregatesti pentru sustinerea unui interviu, etc).

Tu vino cu intrebarile, iar noi iti punem la dispozitie experienta noastra!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.