Un serviciu de succes din portofoliul BIA HR: cursurile de resurse umane

Anul acesta BIA HR a reluat cursurile de resurse umane, un serviciu de succes din portofoliul companiei si care s-a dovedit a fi de mare ajutor pentru clienti. Primul dintre cursurile de anul acesta a fost legat de tehnicile de selectie si recrutare de personal. Cursurile au fost tinute de Andreea-Cristina Dumitrescu – Recruitment Manager in cadrul BIA HR, specialist avand 13 ani experienta in diverse arii ale resurselor umane.
 
Colaborarea a inceput de la ideea de proiect pilot in Bucuresti, iar ca urmare a feedback-ului favorabil primit de la managerii prezenti la curs, clientul a solicitat extinderea colaborarii la nivel national. Cursurile au avut o componenta teoretica substantiala, dublata de jocuri de rol, al caror scop a fost sa recreeze situatii reale.

Cea mai importanta colaborarea de pana acum a fost cu una dintre bancile aflate in top 10, avand o puternica prezenta la nivel national. Beneficiarii acestui curs au fost directorii de agentii si sucursale, precum si directorii regionali.
 
In prezent, suntem in discutii cu noi potentiali clienti din industrii variate (banking, retail, FMCG) pentru livrarea acestui serviciu, iar companiile care sunt interesate, ne pot contacta folosing detaliile de pe pagina noastra de contact.
 
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.