Un nou parteneriat pentru BIA HR

Asa cum v-am obisnuit deja, atunci cand incheiem un nou parteneriat, cand cineva alege sa acorde increderea sa, simtim nevoia sa impartasim aceasta bucurie. O facem pentru ca fiecare parteneriat este pentru noi un motiv de mandrie, pentru ca asta inseamna ca cel care a ales sa lucreze cu noi ne considera potriviti pentru a ne incredinta o parte din munca sa.

De data aceasta, BIA HR anunta cu mandrie preluarea serviciilor de salarizare, administrare de personal si consultant pe relatii de munca a Orlando’s, lideri de piata in domeniul fructelor uscate si unul dintre cei mai importanti operatori din domeniul semintelor si produselor oleaginoase. Suntem increzatori ca anii de experienta si valorile in care cei la Orlando’s cred ne vor ajuta sa legam o colaborare de lunga durata.

Suntem convinsi ca principiile cu care am reusit sa adunam in jurul nostru parteneri de valoare ne vor ajuta sa mentinem aceste legaturi puternice si sa confirmam ca increderea pe care ne-au acordat-o a fost cea mai buna alegere.

ECHIPA BIA HR