Relatiile de munca in contextul actualelor modificari legislative

Power Breakfast la Targoviste, organizat de BIA HR si ITM Dambovita

BIA HR, alaturi de reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Dambovita, a ogranizat un Power Breakfast la Targoviste, vineri, 16 noiembrie, cu tematica generala a relatiilor de munca in contextul recentelor modificari legislative.

Subiectele abordate sunt repere de actualitate in legislatia muncii si in practica specialistilor in salarizare si administrare de personal:
 

  • telemunca;
  • internship-ul;
  • detasarea transnationala;
  • angajarea cetatenilor straini;
  • aspecte privind orele suplimentare;
  • repausul saptamanal.
 
Power Breakfast Targoviste BIA HR & ITM Dambovita
Reprezentantii ITM Dambovita au deschis intalnirea prin prezentarea aspectelor de interes despre telemunca si internship, in contextul campaniei de informare pe care o desfasoara in aceasta perioada in legatura cu aceste subiecte.

Alaturi de specialistii BIA HR si reprezentantii ITM, la eveniment au participat manageri de resurse umane, directori financiari, proprietari de business si specialisti HR. Participantii si-au manifestat interesul pentru temele discutate,fiind activi prin intrebari si comentarii.

Te-ar mai putea interesa si:

BIA HR, in Topul firmelor din Bucuresti 2018

Micromanagementul determina cei mai buni angajati sa demisioneze

8 moduri creative prin care recrutezi intr-o piata dominata de candidati

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.