Printec Romania alege BIA HR ca furnizor de payroll

Printec Romania alege BIA HR furnizor de payrollPrintec Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de plata pentru industria bancara din piata locala, opteaza pentru serviciile de salarizare si consultanta pe relatii de munca oferite de BIA HR.

Activitatea de payroll pentru cei 200 de angajati ai Printec Romania este realizata, incepand cu luna octombrie 2018, de specialistii in salarizare ai BIA HR. Noul partener a ales increderea si siguranta necesare in procesul de schimbare, astfel incat implementarea noii solutii s-a realizat fara sincope.

Printec, “veteran” al industriei locale, este un pioner in domeniul automatizarii tranzactiilor si un integrator de solutii in verticale precum: financiar-bancar, retail, telecomunicatii sau securitatea informatiilor. In cei peste 20 de ani de la fondare ca subsidiara a grupului elen omonim, Printec Romania a reusit sa contribuie la mare parte din inovatia si know-how-ul necesare pentru largirea progresiva a retelei de acceptare a cardurilor bancare la nivel national.

Te-ar mai putea interesa si:

Novo Nordisk, un nou partener de renume

Telemunca, noul trend pe piata joburilor

Micromanagementul determina cei mai buni angajati sa demisioneze

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.