Laurentiu Lazar, expert HR: O cariera de succes nu este conditionata de orele suplimentare

Alternanta timpului de calitate alocat profesiei cu timpul petrecut acasa in familie, cu prietenii si cu hobby-urile noastre este cheia unei energii puternic pozitive si mobilizatoare, care se intoarce ca un bonus in absolut toate activitatile noastre profesionale si private.

Ritmul halucinant pe care il impunem in viata profesionala este doar o optiune, de vreme ce succesul in cariera nu depinde de dimensiunea sacrificiilor pe care le facem pe plan personal, ci din contra, de echilibrul pe care reusim sa il cream intre aspectele importante din viata noastra, explica Laurentiu Lazar, Business Development Manager, BIA Human Resource Management.

"Este imbucurator faptul ca si in Romania, asistam la un proces de schimbare de paradigma organizationala. Vechea paradigma traditionalista percepea munca si viata personala ca doua domenii competitive, in care castigul dintr-un domeniu avea drept consecinte pierderea in celalalt domeniu", a spus expertul BIA, in cadrul unui interviu acordat Business24.

http://www.business24.ro/leadership/hr-manager/crezi-ca-orele-suplimentare-iti-aduc-succesul-profesional-1544499 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.