Degustare de vinuri

           Fara nicio intentie de a pune in umbra evenimentul similar organizat la Palatul Parlamentului in aceeasi zi, BIA HR a organizat pe 14 noiembrie 2013 la “O mie de Chipuri” o degustare de vinuri. Intentia a fost sa le oferim clientilor nostri si noua insine un moment de relâche intr-o atmosfera si o companie bine alese. Ne-am bucurat de prezenta clientilor nostri care si-au facut timp sa fie alaturi de noi, de insight-urile in lumea vinului a trei somelieri (entuziastul Mihai Dumitru, experimentatul Catalin Baluta si una dintre gazde, Daniel Costache, de magulitorul fler fotografic al lui Catalin Mihai si de discreta gazduire a lui Razvan Adam.

          Pe scurt: am discutat, am invatat cum sa ne bucuram semidoct dar deplin 🙂 de un pahar de vin, am avut ocazia sa asistam pentru prima oara (unii dintre noi) la spectaculoasa tehnica de sabrare.  

        

     


Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.