BIA HR, partener al evenimentului „Dialoguri necesare”, pentru al treilea an consecutiv

Pentru al treilea an consecutiv, BIA HR va fi partener al revistei Cariere la evenimentul „Dialoguri Necesare”, cu Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu. Astfel, in data de 10 martie 2017, in cadrul intalnirii moderate de cele doua personalitati remarcabile, va fi adusa in discutie tema iubirii ca resursa a transformarii si implinirii.

Evenimentul isi propune sa aduca in discutie formele pe care le poate imbraca iubirea, frumusetea pe care aceasta ne face sa o vedem in jurul nostru sau felul in care acest nobil sentiment ne poate face sa fim mai frumosi si mai generosi. Totodata, se vor pune in dezbatere dileme legate de sentimente ca ura sau suferinta si de legatura acestora cu iubirea.

Suntem mandri ca avem din nou onoarea de a fi parteneri ai acestei serii de evenimente si speram ca intalnirea din 10 martie va fi o resursa ce le va permite multora sa aprofundeze ideea de iubire si legatura dintre aceasta si alte sentimente. In incheiere, consideram ca se cuvine sa redam cateva dintre cuvintele lui Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu, care lanseaza „provocarea” acestor „Dialoguri necesare”:

„In iubire, tu esti cel care livrezi, tu esti cel care te pui in miscare, care te indrepti spre celalalt, iesind din tine insuti”, Andrei Plesu, „Dialoguri de duminica”;

„Fiecare om face fata la ce i se intampla pentru ca este protejat de un zid de fiinte iubite. Fara acestea nu am fi buni de nimic. Ne-am pierde, ne-am rataci in viata”, Gabriel Liiceanu, „Declaratie de dragoste”.

ECHIPA BIA HR


Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.