BIA HR, in topul firmelor la ceremonia de premiere organizata de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Pentru ca suntem mandri de fiecare reusita, ne bucuram sa impartasim faptul ca BIA HR a fost inclusa in topul firmelor din Capitala, in cadrul unei ceremonii organizate de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. In cadrul ceremoniei organizate miercuri, pe 28 octombrie 2015, BIA HR a fost inclusa in clasamentul firmelor din categoria de servicii pe care noi o oferim, ocupand locul 9 in acest top.

Editia a XXII-a a Topului Firmelor din Municipiul Bucuresti, organizata de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), s-a desfasurat la Salonul “Le Diplomate” al Hotelului Athenee Palace Hilton, in prezenta presedintelui institutiei – Sorin Dimitriu, a ministrului Energiei, IMM-urilor si mediului de afaceri – Andrei Gerea, precum si a ambasadorului Lazar Comanescu, consilier prezidential in cadrul departamentului de Politica Externa.

Suntem cu atat mai bucurosi cu cat numarul firmelor care au indeplinit criteriile de eligibilitate si care au depus bilantul aferent anului anterior ajunge la 34.219 si cu cat laureatii topului au fost desemnati conform unei metodologii severe si complexe, in baza unor indicatori calculati in functie de elemente extrase din situatiile anuale depuse la Ministerul Finantelor Publice si la Oficiul National al Registrului Comertului.

Acest lucru ne intareste si mai mult crezul ca profesionalismul, pasiunea si parteneriatul, cele trei valori care ne ghideaza, ne ajuta sa ne ridicam mereu la inaltimea asteptarilor celor care au ales sa ne fie alaturi.

ECHIPA BIA HR

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.