TERMENI SI CONDITII PARTICIPARE EVENIMENTE ONLINE BIA HUMAN RESOURCE MANAGEMENT SERVICES S.R.L.

Organizatorul evenimentului este BIA HUMAN RESOURCE MANAGEMENT SERVICES SRL, denumita in continuare “BIA”, o societate romaneasca cu sediul social in Bucuresti, str. Horia Macelariu, nr. 61 – 81, etaj 1, sector 1 si este înregistrată la Registrul Comerţului din Bucuresti sub nr. J40/7707/2005, avand cod fiscal 17521526, denumita in cele de urmeaza: „BIA” si / sau „Organizator.

Acest document descrie termenii si conditiile prin care BIA, in calitate de organizator va ofera acces la o serie de evenimente online, atat evenimente contra unei taxe de participare, cat si evenimente gratuite, fara a fi necesara achitarea unei taxe de participare.

Prin inscrierea la unul din evenimentele organizate de BIA, va exprimati acordul dvs. din punct de vedere juridic cu privire la modalitatea prin care BIA intelege sa desfasoare aceste evenimente online.

Asigurati-va ca cititi cu atentie si intelegeti termenii si conditiile din prezentul document, inainte de a va intregistra la evenimentele online organizate de BIA.

  1. Conditii generale

 BIA va organiza mai multe evenimente online, avand in vedere expertiza sa in domeniul resurselor umane, administrare de personal, salarizare, recrutare de personal, consultanta etc.

In cazul in care doriti sa va inscrieti la unul dintre evenimentele online sustinute de BIA, va trebui sa va inscrieti prin completarea formularului de inscriere aflat pe site-ul www.bia.ro, formular unde va trebui sa furnizati urmatoarele informatii: nume si prenume, adresa de e-mail numar de telefon, domiciliul in cazul in care sunteti persoana fizica, compania la care lucrati – in cazul in care compania va pune la dispozitie acest beneficiu, CUI-ul, numarul de la Registrul Comertului companiei si sediul social.

  1. Conditii in cazul evenimentelor cu taxa de participare

Dupa completarea formularului de inscriere, veti primi un mesaj automat de confirmare a inscrierii, urmand ca in termen de 24 de ore sa primiti o factura fiscala, factura pe care va trebui sa o achitati in termen de 48 de ore. In cazul in care nu achitati taxa in termenul precizat, inscrierea dvs. va fi anulata.

In cazul in care, din orice motive, ati achitat taxa de participare, dar nu mai puteti participa la evenimentul online, nu va putem inapoia taxa de participare, in schimb puteti participa la un alt eveniment organizat de BIA in urmatoarele 6 luni. De asemenea, in cazul in care ati achitat taxa si nu puteti participa puteti tranfera locul dvs. catre o alta persoana, cu obligatia de a anunta BIA cu cel putin 12 ore inainte de inceperea evenimentului, comunicand acest lucru la adresa biaoffice@bia.ro

  1. Conditii in cazul evenimentelor online oferite gratuit de BIA

 Dupa ce v-ati inscris, veti primi un mesaj automat de confirmare a inscrierii.. Pentru ca numarul de locuri este limitat, in cazul in care v-ati inscris la eveniment si nu ati mai participat, BIA isi rezerva dreptul de a nu va mai permite inscrierea la urmatoarele eveniment gratuite pe care le organizeaza.

 In cazul in care, din orice motive, nu mai puteti participa, puteti trasfera locul dvs. catre o alta persoana interesata, cu obligatia de a anunta BIA, cu cel mult 12 ore inainte de inceperea evenimentului online, la adresa biaoffice@bia.ro.

  1. Conditii de participare la evenimentele online

Pentru participarea la eveniment este necesar sa detineti o adresa de e-mail valida si sa aveti acces la aplicatia ZOOM.

Participarea la evenimente se face intr-un numar limitat de locuri, maxim 25 de persoane/sesiune. In cazul in care, la momentul inscrierii, acest numar a fost atins, veti fi informat si, in acest caz, Organizatorul isi rezerva dreptul de a organiza o alta sesiune, pe aceeasi tema, la o data ulterioara pe care v-o comunica.

Pentru participarea la eveniment, participantii pot primi o diploma de participare din partea BIA. Aceasta nu reprezinta o diploma recunoscuta la nivel national de catre organele statului, ci reprezenta un simplu certificat de participare la evenimentele organizate de BIA.

  1.  Drepturi de proprietate intelectuala 

Este posibil, ca pe parcursul desfasurarii evenimentelor, Organizatorul sa va puna la dispozitie materiale si/ sau orice fel de suport electronic care sa ajute in desfasurarea evenimentului, este posibil ca aceste materiale sa fie protejate de drepturi de proprietate intelectuala. In cazul in care oricare dintre drepturile Organizatorului sunt incalcate, aceste isi rezerva dreptul de a actiona in justitie participantii care incalca aceste drepturi.

De asemenea, este interzisa fotocopierea, reproducerea de orice fel, indiferent de suport a materialelor si /sau ideilor expuse in cadrul evenimentului, inregistrarea video si / sau doar vocea participantilor sau Organizatorului.

  1. Dispute si litigii 

Orice neintelegeri care vor interveni intre Organizator si participanti se va rezolva pe cale amiabila, iar daca nu se va ajunge la niciun consens, instanta competenta va fi cea de la sediul Organizatorului.

  1.  Feedback

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita feedback participantilor, astfel incat acesta sa isi poata imbunatati serviciile in vederea oferirii mecanismelor necesare pentru ca participantii sa obtina maxim de satisfactie.

Pentru orice alte detalii suplimentare cu privire la desfasurarea evenimentelor, va rugam sa ne contacati la biaoffice@bia.ro