BIA HR, partener al conferintei “Dialoguri necesare”: O dezbatere cu Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu. Unde se opreste toleranta si incepe intolerabilul?

La fel ca anul trecut, BIA HR a fost si anul acesta partener de networking al evenimentului “Dialoguri necesare – Unde se opreste toleranta si incepe intolerabilul”, organizat de revista “Cariere”. Evenimentul s-a desfasurat saptamana aceasta, in data de 2 iunie 2016, la Hotelul “Crowne Plaza”, iar cei doi invitati speciali ai editiei din acest an au fost Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu.

Invitatii speciali ai evenimentului, Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu, au initiat o dezbatere despre nevoia de toleranta, precum si despre limitele sau formele nocive ale acesteia, cei doi subliniind ca necesitatea tolerantei este impusa de faptul ca suntem imperfecti si ca “fiecare dintre noi stie un tip de adevar” si “fiecare e sigur de adevarul lui”.

“Toleranta nu e un drept, ci o obligatie a celui puternic”, a punctat Andrei Plesu, in vreme ce Gabriel Liiceanu a spus ca “traim in dezacord pentru nu suntem in posesia unui adevar universal. Fiecare are adevarul lui, modul lui de a percepe lumea si din acest dezacord se poate ajunge la un conflict care poate fi evitat printr-o prealabila toleranta”.

Editia de anul acesta a conferintei “Dialoguri necesare” a strans la un loc specialisti, manageri de top si middle manageri, antreprenori, liber profesionisti si intelectuali, pentru o dezbatere in cadrul careia s-au abordat teme precum corectitudinea politica, discriminarea pozitiva sau problema puterii si a intolerantei in cadrul corporatiilor.

Noi, cei de la BIA HR, ne bucuram ca am putut fi parteneri ai evenimentului si anul acesta si speram sa ne putem mandri, pe viitor, cu cat mai multe initiative de acest gen.

ECHIPA BIA HRPrivacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.