BIA HR, in Topul firmelor din Bucuresti 2018

BIA HR, in Topul firmelor din Bucuresti 2018BIA HR, pionier al serviciilor profesionale de resurse umane din Romania, cu peste 25 de ani de expertiza in domeniu, culege roadele profesionalismului si pasiunii de care a dat dovada prin recunoasterea de care are parte in mediul de business.
Rezultatele obtinute in 2017 claseaza compania noastra pe locul 6 in randul celor mai performante firme din Topul Firmelor din Bucuresti 2018, editia a XXV-a, in categoria de servicii pe care le oferim, top stabilit de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
Acest fapt a fost certificat prin festivitatea de premiere din cadrul Galei Topul Firmelor din Bucuresti ce a avut loc miercuri, 31 octombrie, la Sala Ronda de la Hotel Intercontinental, incepand cu ora 18:30. La eveniment au participat personalitati de prim-plan din spatiul economic, academic si diplomatic din Romania, alaturi de managerii celor mai performante companii bucurestene si reprezentanti ai mass-media.
Locul 6 (un avans fata de pozitia 9 obtinuta cu 3 ani in urma) este cu atat mai meritoriu cu cat numarul total de companii care au indeplinit criteriile de eligibilitate si care au depus bilantul aferent anului anterior ajunge la 41.987, iar laureatii topului au fost desemnati printr-o metodologie complexa, implementate unitar de sistemul cameral, la nivel national.
In stabilirea clasamentelor finale au fost luati in calcul indicatori precum: cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat, calculati in baza a 16 elemente extrase din situatiile financiare depuse de companii la Ministerul Finantelor Publice si la Oficiul National al Registrului Comertului.
Te-ar mai putea interesa si: