“Stapanul timpului”, un curs organizat exclusiv pentru echipa BIA HR

Membrii echipei BIA HR au participat, la finalul lunii octombrie, la cursul intitulat „Stapanul timpului“, organizat exclusiv pentru acestia. Carmen Ciulian, trainer cu o experienta vasta in companii multinationale, a vorbit despre aspectele importante legate de planificarea eficienta a activitatilor, intr-o atmosfera calda si destinsa, chiar la sediul companiei noastre.

Cursul a incurajat comunicarea directa si deschisa intre participanti si facilitator, iar acesta din urma i-a ghidat pe membrii echipei noastre catre o mai buna intelegere a aspectelor importante legate de eficientizarea modului in care ne facem munca zi de zi, felul in care aceasta se desfasoara si despre lucrurile marunte care ne fac sa pierdem timp, fara sa ne dam seama. 

Pe final, trebuie sa adaugam ca a fost o experienta extrem de utila si interesanta, de pe urma careia vom avea doar de castigat!

ECHIPA BIA HR



Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.