Din hobby-urile unui consultant de payroll

A fi consultant de payroll este o pozitie care necesita mult profesionalism. In plus, trebuie sa fii inzestrat si cu rabdare, corectitudine, receptivitate, promptitudine,  calitati care presupun un consum considerabil de energie. Cu toate ca suntem pasionati de ceea ce facem, de multe ori fiecare dintre noi simte nevoia ca in afara acestei “zone profesionale” sa evadeze sau sa faca lucruri in afara job description-ului, care sa ne incarce cu o energie pe care o folosim din plin a doua zi, la serviciu.

 

Se presupune ca fiecare dintre noi are un hobby. Eu, spre exemplu, mi-am descoperit si antrenat veleitati artistice care mi-au imbogatit viata. Este minunat sa te joci cu sunete, culori, arome si sa te bucure in egala masura jocul in sine cat si rezultatul jocului.

 

La BIA am avut cu totii ocazia sa dam frau liber laturii noastre artistice in mici proiecte a caror realizare a fost un motiv de bucurie pentru noi toti. Imi amintesc zambind de unul din aceste proiecte, care s-a desfasurat anul trecut in preajma Craciunului: ne-am strans cu totii si am facut turte dulci dupa o reteta pastrata din mosi-stramosi in zona Ardealului. Nu as vrea sa va dau prea multe detalii legate de acest episod gastronomic si mai ales de reteta,  considerand ca alta persoana draga noua, pastratoarea acestei retete, ar putea sa ne spuna mai multe lucruri.

In schimb pot sa va spun cate ceva despre hobby-ul meu.

 

Sunt o iubitoare a lucrurilor “handmade” si transform natura si tot ce ma inconjoara intr-o sursa de inspiratie. Ascult cu placere oamenii si incerc ca lucrurile bune care decurg din aceasta experienta sa devina parte integranta din ceea ce fac.

 

Fiind o pasionata declarata a crosetei, andrelei, artelor colorate si a modelatului din lut polimeric, am incercat sa le dedic acestora cea mai mare parte din timpul meu liber. Timpul petrecut astfel este rezerva mea de energie si frumusete. Este destul de greu sa impartasesti o astfel de experienta in cateva cuvinte.  De aceea va las sa in compania imaginilor de mai jos, unde veti regasi cateva din lucrarile mele, care aduc multa bucurie atat mie cat si celor din jurul meu. 

In cazul in care nu aveti deja un hobby, v-as invita pe fiecare dintre voi sa va gasiti unul, pe acela prin care timpul liber devine in mod magic placere de a trai. 🙂

Ileana Delibas

Senior Payroll Consultant

                        


Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.